Glossa – centar za njemački jezik ostvara poslovnicu uskoro i u Brodu! 

Građani Broda i okoline će moći da pohađaju kurs njemačkog jezika za odrasle i djecu ili da koriste neku drugu od mnogobrojnih usluga u Brodu!

Kako bismo Vam se predstavili, Glossa – centar za njemački jezik Brod će po prvi put učestvovati na Sajmu privrede i turizma u Brodu koji se ove godine održava 14. i 15.09.2018. a u organizaciji Turističke zajednice Brod i Opštine Brod.

Brojni posjetioci sajma će imati priliku da se informišu o ponudama Glossa – centra za njemački jezik Brod, a za njih je takođe bio osiguran i sajamski popust za sve kurseve, na koje se još uvijek mogu upisati.

Posjetioci sajma će se takođe upoznati sa ostalim aktivnostima, kao što su Glossa Online, Glossa Sommer, Glossa Translate i ostalo, koje  Sajam privrede i turizma u Derventi2Glossa-centar organizuje te i sa raznim kulturnim i zabavnim manifestacijama.

Posjetioci sajma će od 10:00 časova pa sve do 21:30 časova imati priliku da posjete štand Glossa – centra za njemački jezik Brod i preuzmu info-materijale i kupone sa sajamskim popustom.

ŠTA? – Sajam privrede i turizma u Brodu

KADA? – 14. i 15.09.2018.

GDJE? – ul. Jovana Raškovića br. 6 Brod (JU Sportsko-kulturni centar Brod)

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti putem telefona na 066 848 261, na mail derventa@glossa.ba.

Dobro nam došli: sajam privrede i turizma u Brodu!