Koliko se još sjećate sadržaja sa nastave njemačkog jezika iz osnovne i/ili srednje škole? Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili preko televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Tuzla.

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla u sedmici od 27.08. do 31.08.2018. organizuje procjenu znanja iz njemačkog jezika za odrasle i djecu po promotivnim cijenama! Također, svi zainteresovani koji se testiraju u toj sedmici će dobiti potvrdu o nivou znanja besplatno! Naši iskusni predavači koji su ujedno i certifikovani ispitivači na Goethe-ispitima će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam preporuku za kurs njemačkog jezika koji najviše odgovara vašem nivou znanja njemačkog jezika i vašim vremenskim mogućnostima kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva.

Regularna cijena procjene znanja iz njemačkog jezika za odrasle je 50,00 KM, a za djecu 45,00 KM. U sedmici od 27.08.-31.08. omogućavamo popust od 50% tako da procjenu plaćate u toj sedmici samo 25,00 KM, odnosno djeca 22,50 KM! Uz to dobijate potvrdu o nivou znanja iz njemačkog jezika potpuno besplatno (regularna cijena je 20,00 KM)!

Iz organizatorskih razloga je obavezna prijava za procjenu znanja iz njemačkog jezika. Zakažite svoj termin na 061 571 561, mailom na tuzla@glossa.ba ili lično u našim prostorijama u ulici Džafer Mahala 1 – Skver (II sprat iznad Azela) svakim radnim danom od 15:00 – 22:00 h.

Dobro nam došli!