Od 20.08.2018. počinje predupisni rok u Glossa – centru za njemački jezik Teslić! Svi zainteresovani će od navedenog perioda pa do 31.08.2018. moći upisati kurs njemačkog jezika za odrasle i ostvariti popust i do čak 15%!

Osigurajte svoje mjesto u grupi! Prijavite se na kurs!

Glossa – centar za njemački jezik Teslić

Svetog Save 19, Teslić

tel.: 065/288 870

e-mail: teslic@glossa.ba

Glossa –  centar za njemački jezik je pored Goethe-Instituta prvi specijalizovani centar za učenje njemačkog jezika u Bosni i Hercegovini. Specijalizovani smo za izvođenje nastave isključivo njemačkog jezika, što nam omogućava da se koncentrišemo na ono što je važno za Vas – povoljno, efikasno i lako učenje nemačkog jezika.

Vi odlučujete o intenzitetu pohađanja kursa!

Glossa-centar je jedinstveno mjesto za učenje njemačkog jezika jer uz visoke standarde kvaliteta, polaznicima omogućava da osim jezika i pisma upoznaju kulturu i običaje naroda koji govore njemački jezik.

Kursevi njemačkog jezika od nivoa A 1 do C 2!

Nastava u Glossa-centru za njemački jezik je organizovana prema principima za učenje stranih jezika koje je definisao Savjet Evrope. Nastava prati program Goethe-Instituta tako što odgovara opštim i specifičnim ciljevima učenja koja između ostalog vode i ka sticanju Goethe-sertifikata! Uspjeh naših polaznika na Goethe-ispitu (prolaznost od čak 98,3%) je najbolji dokaz efikasnosti naše nastave!

Naši profesori su sertifikovani Goethe-ispitivači!

Pored kurseva njemačkog jezika za odrasle nudimo, između ostalog, i kurseve njemačkog jezika za djecu, nastavu njemačkog jezika na daljinu (Glossa Online), usluge usmenog i pismenog prevođenja sa ovjerom sudskog tumača (Glossa Translate), Ljetnu školu njemačkog jezika u Beču i Gracu (Glossa Sommer), poseban oblik nastave, tzv. Uvid u formu Goethe-ispita – pripremna nastava i mnogo toga još, u šta se možete detaljnije uputiti na našem sajtu www.glossa.ba ili u jednoj od naših 11 poslovnica širom zemlje!

ČEKAMO VAS! DOBRO NAM DOŠLI!