Glossa – centar za njemački jezik Doboj za Vas ima posebnu ponudu:

Specijalni kurs njemačkog jezika za zdravstvene radnike! 

CILJEVI: *polaznici kursa će vladati osnovnom medicinskom terminologijom na njemačkom jeziku, *znat će voditi razgovore na relaciji pacijent-medicinska sestra-ljekar te *razumjeti i koristiti formulare iz struke i *znati pisati kraće stručne izvještaje.

NAČINI: *polaznici kursa će usvajati znanja pomoću raznih provjerenih, ali inovativnih metodičko-didaktičkih principa (npr. video snimci, igrice i sl.), autentičnih, realnih situacija i predmeta koji se koriste i u stvarnoj praksi (npr. stetoskop, tlakomjeri i sl.).

Izdvajamo:

  • Kurs pohađate jednom sedmično u večernjem terminu  – četvrtkom od 19.00 h do 20.30 h (dva školska časa).
  • Bez obzira na to da li imate predznanje iz njemačkog jezika ili ne, materijali , gradivo i situacije su prilagođene svakom nivou znanja.
  • Kurs se plaća u ratama po samo 45,00 KM (promotivna cijena).
  • Naš stručni tim je pripremio materijale koji su besplatni (nije Vam potreban udžbenik).
  • Broj mjesta je ograničen.
  • Po potrebi i želji možete da dobijete Potvrdu o pohađanju Specijalng kursa njemačkog jezika za zdravstvene radnike

Povoljno, ne oduzima mnogo vremena, prilagođeno medicinskoj struci = Specijalni kurs njemačkog jezika za zdravstvene radnike!

Prijavite se na specijalni kurs za zdravstvene radnike na mail doboj@glossa.ba, telefonom na 065 930 053 ili lično u našim prostorijama u ulici Svetog Save 24 (zgrada bivšeg “Radnika” I sprat desno) svakim radnim danom od 16.00 h do 22.00 h.

Dobro nam došli na Specijalni kurs njemačkog jezika za zdravstvene radnike!