U subotu, 16.12. je održana treća subota u sklopu projekta “Decembar – mjesec dječije radosti”. Za događaj “Radionica njemačkog jezka u igraonici “Sretna porodica” polaznici na dječijim kursevima su nastavu održali u velikoj i modernoj igraonici “Sretna porodica”. Nastavnici su povodom toga pripremili razne igrice, zabavu i vježbe iz njemačkog jezika!

Ovom prilikom želimo zahvaliti igraonici “Sretana porodica” u Tuzli na gostoprimstvu. Mi smo se zaista osjećali i sretno i kao jedna velika porodica! Sve preporuke za naše prijatelje iz igraonice “Srezna porodica” – igra, zabava, dobro raspoloženje su samo neki od epiteta koji ih opisuju. Mi se već radujemo narednom odlasku u igraonicu!

Ovaj mjesec smo posvetili našim mališanima, te smo za njih pripremili četiri subote pune zabave i učenja, nastave kakvu ne možete ni namaštati! Jedva čekamo narednu subotu!

Postanite i vi dio naše priče i upišite kurs njemačkog jezika za djecu u Glossa – centru za njemački jezik Tuzla! Imamo grupe za sve uzraste i za djecu sa i bez predznanja!

Džafer Mahala 1 – Skver, 75000
 +387 61 571 561
 tuzla@glossa.ba
 facebook.com/glossatuzla
 pon-pet, 15.00-22.00
 subota 9.00-14.00

Deutsch ist super!