Ukoliko planirate da polažete ispit Goethe-Instituta u jednom od narednih rokova ili želite da naučite njemački jezik bržim intenzitetom, ljetni kursevi za odrasle u Glossa-centru Teslić je pravo vrijeme da započnete učenje! Uz intenzivne ljetne kurseve njemačkog jezika ćete se detaljno i blagovremeno pripremiti za ispit ili naučiti njemački jezik do te mjere da sa početkom septembra mjeseca možete pohađati kurs na jednoj ljestvici više nego prvobitno planirano.

Ekstra-intenzivni ljetni kursevi njemačkog jezika za odrasle na početnom nivou

Ako želite svakodnevno posjećivati nastavu i brzo napredovati u učenju njemačkog jezika, ekstra-intenzivni kursevi njemačkog jezika za odrasle na početnom nivou u Glossa-centru predstavljaju pravi izbor. Uz trajanje kursa od svega pet sedmica uz smanjen broj časova (45 umjesto 60) i uz pomoć posebno pripremljenog programa koji to omogućava dolazite do cilja korak po korak. Ekstra-intenzivni kursevi vam nude jednak kvalitet nastave.

PRIJAVITE SE NA EKSTRA-INTENZIVNI ILI INTENZIVNI LJETNI KURS ILI POTRAŽITE DODATNE INFORMACIJE: 

065288870 i teslic@glossa.ba

Intenzivni kursevi

Mpžete da planirate učenje nešto sporijim intenzitetom, ali i dalje dovoljno brzo da biste završili svu nastavu tokom ljeta uz intenzivne kurseve. Pohađajući nastavu tri ili četiri puta sedmično i dalje posjećujete intenzivni kurs sa nešto dužim trajanjem od ekstra-intenzivnog kursa. I ovaj oblik učenja će vas u pripremiti za polaganje Goethe-ispita i pomoći da usvojite sva potrebna znanja.

KONVERZACIJSKI KURS

Osluškivali smo potrebe naših polaznika i drugih zainteresovanih i odlučili smo se da ljeto iskoristimo za dodatnu ponudu: Konverzacijski kurs! Taj posebno izrađeni kurs se sastoji od 10 školskih časova će se održavati jednom ili dvaput sedmično u terminima po dogovoru. Nastava je bazirana na pospješivanju govorne vještine na njemačkom jeziku, i to simulirajući autentične, realne situacije. Iskoristit ćemo ljetno, lijepo vrijeme i nastavu održavati i van učionica.

Zašto učiti njemački jezik u Glossa-centru? Navodimo pet razloga!

  1. Nastavu vode profesori njemačkog jezika koji su ujedno sertifikovani ispitivači Goethe-Instituta.
  2. Kurs vas priprema da govorite, pišete i razumijete ono što slušate i čitate na njemačkom jeziku.
  3. Nakon svakog nivoa ste spremni za polaganje Goethe-ispita i upoznati ste sa njegovom formom.
  4. Ono što učite, to i primjenjujete – nastava je organizovana tako da koristite stečena znanja i vještine komunikacije.
  5. Nastavnik je tu za vas – pratimo vaš napredak i savjetujemo kako ćete postići svoj maksimum.

UPIS U TOKU!

065288870 ili teslic@glossa.ba