Vikend – kursevi njemačkog jezika

Ukoliko niste u mogućnosti da posjećujete naš kurs njemačkog jezika tokom radnih dana u sedmici, od sada Vam nudimo rješenje u obliku vikend-nastave.

Šta je vikend-nastava?

Riječ je o intenzivnom kursu njemačkog jezika koji je organizovan, kako njegov naziv i govori, vikendnom. To znači da polaznik kurs posjećuje dva puta sedmično, subotom i nedjeljom, pohađajući svaki put po pet časova. Ukupan fond časova je isti kao i kod naših redovnih kurseva – 60 (za nivoe A1 i A2 je predviđeno ukupno 90 nastavnih jedinica). Nakon svega šest sedmica, koliko vikend kurs traje, polaznik je završio sa svim časovima, te je spreman da pohađa naredni kurs u obliku vikend-nastave ili bilo kojeg drugog kursa (redovni kurs ili online-nastava). Vikend-nastava je organizovana prema istom planu i programu kao i naši redovni kursevi. Časovi se održavaju subotom od 15:00 i nedjeljom od 10:00 časova.

Kome je namijenjena vikend-nastava?

Svi polaznici koji iz bilo kojeg razloga ne mogu učiti njemački jezik posjećujući redovan kurs od ponedjeljka do petka sada imaju priliku da to učine pohađajući vikend-nastavu. Kurs je namijenjen osobama kojima naši redovni termini kurseva iz organizacionih razloga ne odgovaraju.

Kada počinju prvi vikend-kursevi?

Upisi su upravo u toku! Prijavite se još danas i osigurajte sebi mjesto u grupi.

Više informacija o vikend nastavi potražite u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Banjaluka, putem mejla info@glossa.ba ili telefonom na broj 051 961 361.