Glossa Sommer

Glossa Sommer

ljetna škola njemačkog jezika u Beču

Glossa Sommer je ljetna škola njemačkog jezika u Beču i Gracu. Ovo je izuzetna prilika za sve one koji žele učiti njemački jezik na njemačkom govornom području.

Riječ je o jedinstvenom obliku nastave koji obuhvata intenzivni kurs njemačkog jezika i brojne dodatne nastavne i vannastavne aktivnosti. Pod ovim podrazumijevamo da će svi polaznici koji budu posjetili kurs Glossa Sommer imati priliku ne samo da uče njemački jezik kroz kvalitetnu nastavu, nego i da upoznaju neke od najinteresantnijih gradova njemačkog govornog područja. Obilasci muzeja, obilasci grada, posjećivanje kulturnih i istorijskih znamenitosti, obilasci prestižnih fakulteta, zabavni program i još mnogo toga očekuje sve polaznike kursa Glossa Sommer.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem sommer@glossa.ba, zatim telefonom na broj +387 51 961 361 ili u vašem najbližem Glossa – centru za njemački jezik.

Termini Glossa Sommer 2018

Mjesto održavanja Datum početka ljetne škole Datum završetka ljetne škole
Grac 07.7.2018. 14.7.2018.
Beč 28.7.2018. 11.8.2018.

Konsultacije za Glossa Sommer

Glossa – centar za njemački jezik uvodi od petka 02.3.2018. redovne termine za konsultacije i informisanje o programima ljetnih škola „Glossa Sommer“. Termini će biti svakog petka od 16:00 do 18:00 časova, kada će svi zainteresovani građani imati mogućnost bez prethodne najave da na individualnim razgovorima saznaju sve detalje o našim ljetnim školama, te da postave dodatna pitanja.

Navedenim terminima je moguće prisustvovati lično u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Banja Luka (ulica Vidovdanska 39) ili putem Skype-a (korisničko ime glossa.sommer@gmail.com).

Ako Vam navedeni termini ne odgovaraju i dalje imate mogućnost da unaprijed zakažete razgovor sa Koordinatorom projekta putem mejla sommer@glossa.ba.

Prijave za ljetne škole Glossa Sommer u Beču i Gracu su i dalje u toku.

Kontaktirajte nas za više informacija.