Glossa Online

online – kursevi njemačkog jezika

Želite učiti njemački jezik ali niste u mogućnosti da posjetite naše učionice? Rješenje je u online-nastavi (učenje na daljinu)!

Od sada je uspješno učenje njemačkog jezika moguće i izvan učionica Glossa – centra za njemački jezik! To će omogućiti svim polaznicima koji nisu u prilici da dolaze na kurseve njemačkog jezika u Glossa-centre da ostvare željeni cilj učenja njemačkog jezika. besplatnu informativnu brošuru

Preuzmite ovdje besplatnu informativnu brošuru: KLIKNITE/PRITISNITE ZA PREUZIMANJE BROŠURE

Zašto Glossa Online?

Ukoliko niste u prilici da redovno posjećujete kurseve, ne želite da se obavezujete posjećivati nastavu u striktno definisanim terminima ili jednostavno hoćete da učite njemački u prostorijama svoje kuće uz provjeren kvalitet nastave, online-kursevi njemačkog jezika su rješenje koje će ponuditi sav navedeni komfor i fleksibilnost. Sa Glossa Online kurs njemačkog jezika dolazi u Vaša četri zida!

Kako je podijeljen i koliko traje jedan online-kurs?

Uz online-nastavu učite njemački prema rasporedu istom kao i u našim učionicama. To znači da polaznik usvaja ista znanja koja bi stekao posjećivanjem redovnog kursa. Jedan nivo je podijeljen na dva kursa, kako bi učenje bilo još produktivnije. Primjera radi, početni nivo A1 je raspoređen na kurseve A1/1 i A1/2. Trajanje jednog kursa iznosi osam sedmica. Polaznik na taj način pohađa kurs srednjeg intenziteta.

Kako funkcioniše online-nastava?

Ova nastava se realizuje pomoću posebne virtuelne platforme koja se sastoji od dijela za aktivno rješavanje zadataka i audio-vizuelne platforme pomoću koje će se ostvariti komunikacija „lice u lice“ sa profesorom njemačkog jezika koji koordiniše kursom. Kurs podrazumijeva i redovne online-konferencije (sastanke) putem kojih će polaznici moći postaviti dodatna pitanja ili jednostavno rješavati zadatke koje prethodno nisu znali. Polaznik ima podršku svog profesora tokom cijelog online-kursa.

Šta je potrebno za praćenje online-nastave?

Dvije stvari: Računar (PC ili laptop) i internet-veza.

Gdje se mogu prijaviti za online-kurs?

Prijava je moguća lično u bilo kojem Glossa – centru za njemački jezik. Ukoliko niste u mogućnost da posjetite prostorije Glossa-centra, dodatne informacije možete potražiti putem maila info@glossaonline.com ili jednostavno kontaktirajte telefonom svoj najbliži Glossa – centar za njemački jezik.

Potrebne su vam opširnije informacije?

Preuzmite besplatnu informativnu brošuru ili posjetite svoj najbliži Glossa-centar ili nas kontaktirajte putem info@glossaonline.com i +387 51 961 361.

Posjetite i zvaničnu internet-stranicu Glossa Online www.glossaonline.com.